Votați Costeluș Gheorghe Ilie, Primar al Filiașului 2016-2020!

S-au făcut 4 ani de când sunt viceprimar. Acum, interesul meu către binele orașului se extinde și proiectele mele au devenit și mai mari, candidând, astfel la primăria orașului Filiași. Îmi doresc un oraș curat, organizat și un oraș în care tinerii să strălucească, iar bătrânii să îi privească zâmbind în amintirea tinereții. În care oamenii să se salute zâmbind, cu cât mai puține greutăți care să le apese pe suflet.

Îmi doresc să creez noi locuri de muncă pentru că știu ce înseammnă să-ți dorești, să poți, să vrei și să nu ai șansa. În calitate de primar, voi face tot posibilul să atrag mai multe fonduri și mai mulți investitori pentru dezvoltarea industriei și implicit, creare noilor locuri de muncă. Doresc și consider mai mult decât necesară continuarea modernizarii Spitalului Filisanilor și dotarea acestuia cu aparatură necesară, precum și construirea unui Ambulatoriu, pentru care există deja documentație tehnică. Policlinica necesită și ea o modernizare, cu siguranță.

Mă voi asigura ca parcurile și lacurile vor fi reabilitate, căci un oraș fără natură și un loc în care oamenii se pot relaxa, este doar o grămadă de blocuri și o mare de asfalt. Lucrând cu tinerii, mi-am dat seama că în ei avem speranța unui viitor mai bun. Însă, ei trebuie susținuți prin tot ce înseamnă acces la informație de calitate, iar noi, cei cu experiență, suntem datori să îi sprijinim. Ce frumoasă ar fi lumea aceea în care curajul celor tineri, inițiativa lor și dorința de cunoaștere s-ar împleti cu înțelepciunea celor mai trecuți prin viață și suportul lor. Consider, astfel, că este necesară construirea unei noi Case de Cultură, unde se vor putea desfășura evenimente culturale cât mai aproape de cele din marile orașe. O Bibliotecă nouă și dotată corespunzător este mandatorie pentru toți cei însetați de cunoaștere.Vreau să ne mândrim cu cei care vor ajunge mari. Vreau să îi ajutăm să crească, iar mai apoi capitalele europene își vor îndrepta privirile către orașul nostru, atunci când ei vor povesti unde s-au născut și unde au crescut. Susțin talentele și vreau să ridic tinerii cu potențial, pentru că sunt atât de mulți și pentru că de multe ori ajung pe drumul lor prea târziu sau îndrumați greșit din lipsa posibilităților se pierd și ajung cu joburi mediocre. Este absolut necesar construirea stadionului, în contextul în care echipa noastră de fotbal evoluează în Liga III.

Vreau să ne mândrim cu orașul nostru! Vreau să susținem tinerii, pentru că sunt prea tineri să se descurce singuri, iar bătrânii sunt prea bătrâni să mai aibă curajul lor. Vreau să se audă de noi, de copiii de la olimpiade, de copiii talentați, de viitorii oameni mari de succes ai țării noastre și vreau să felicit toți părinții cu lacrimi în ochi de mândrie atunci când copiii lor vor ajunge mai sus decât au visat chiar ei.

Votați Costeluș Gheorghe Ilie dacă vă doriți un oraș mai bun pentru copiii noștri.

Leave a Reply

Don’t
hesitate to
contact
me

2130 Broadway #1
New York, NY 10023